Decathlon


Vara această e timpul să faci mai mult sport! Tenis de câmp și alte activități… cu Decathlon

Relaxarea este un sentiment din ce în ce mai dorit în prezent, așa că indiferent de planurile pe care le ai pentru această vară - hai la mișcare! Un stil de viață sănătos, o mai bună mobilitate, socializare cu prietenii sau cu familia, ori o competiție care să te țină în priză, toate acestea sunt motive care ar trebui să te facă să te pregătești pentru acțiune! Împreună cu partenerii noștri, vă facem câteva recomandări pentru cei care vara asta se vor axa pe sporturile cu rachetă în scop recreațional: tenis de câmp, badminton, tenis de masă, sau vor alege să petreacă mai mult timp în natură, optând pentru plimbări cu bicicleta, pescuit sau drumeții.
Decathlon ți-a pregătit o gamă variată de produse, la un preț accesibil, pentru a face mai mult sport. Pregătește-te pentru competițiile de tenis de câmp sau pentru întâlnirile ocazionale cu partenerii de mișcare aruncând un ochi pe oferta curentă de produse.
Recomandările noastre sunt pantofii sport speciali pentru zgură de la Artengo pe care îi vezi aproape zilnic la pasionații de tenis de câmp. Tricourile sunt variate și le poți comanda online cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din magazin. Dacă ești la început sau dorești ca tenisul să ducă la îmbunătățirea relațiilor atunci îți recomandat un pachet pentru familie - rachete și mingi la un preț mai mult decât accesibil.
Continuând în lumea sporturilor cu racheta, badmintonul se asociază cu anotimpul cald, așă că poți să dai aripi fluturașului oriunde, oricând cu setul easy badminton cu fileu, sau un set simplu pentru a economisi spațiu. Poți fi gata de un meci de tenis de masă în orice moment cu fileul rollnet, la care primești palete și mingi.
Rezistența fizică este un punct decisiv în ceea ce privește sportul la nivel competițional, dar și pentru cei ce au o viață activă! Nu de multe ori mersul pe bicicletă este o activitate pe care persoanele multi-sport o includ în portofoliul lor. Un bun pas spre a combate sedentarismul este o tură de bicicletă. Și nu merge niciodată singur! Ia pe cineva drag cu tine cu care să discuți în timp ce va plimbați și descoperiți peisajele naturii pe care le-ați omis de atâtea ori din mașină. Vezi ce accesorii sau bicliclete poți lua pentru tine sau copilul tău!
Iar dacă îți dorești să scapi de canicula din oraș sau ești pasionat de natură, cu siguranță ai de planificat măcar o dată o ieșire la pescuit sau o drumeție la munte. Așa cum poveștile de la pescuit sunt cele mai frumoase și des relatate de pasionați, nimeni nu își va dezvălui vreodată toate secretele. Cu siguranță fiecare știe mai bine ce strategii să aplice, la fel și produsele de care are nevoie vara asta: de la unelte la accesorii, toate sunt disponbile în magazinul Decathlon. Pentru drumeții, asigură-te că întreaga ta familie sau echipă este echipată corespunzător: rucsac, apă, încălțăminte adecvată, haine care să te protejeze atât de soare dar și te terenul specific muntelui și lista poate continua. Aruncă un ochi și nu neglija aceste aspecte, oferta este mare la Decathlon!