Parteneri

TopKineto

TOPKINETO Recuperare Medicală este locul pe care l-am recomanda fiecărui prieten. Suntem entuziasmați să anunțăm pe această cale parteneriatul nostru cu un cabinet specializat în recuperarea medicală prin intermediul fizioterapiei și kinetoterapiei.
Echipa TopKineto a fost implicată în foarte multe proiecte și acțiuni sportive, de-a lungul activității lor, profesionalismul și seriozitatea fiind două valori definitorii. Tot ce mai rămâne este să confirmați și voi calitatea serviciilor lor!

partener din mai 2018

Decathlon

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate - preț. Fie ca este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani aceștia fac sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.
Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și concentrată pe ideea de a face ca sportul să devină un stil de viață disponibil tuturor.
Fii actualizat mereu cu oferta de produse din categoria tenis de câmp din magazinul lor.

Mulțumim, Decathlon !
partener din mai 2018

Profi Optic

Profi Optic știe că vederea noastră are nevoie de relaxare. Această relaxare se produce atunci când ochii noștri privesc în depărtare, sau suntem în natură.
Sportul în general, respectiv tenisul de câmp în particular, necesită susținere pentru performanță. Cabinetul de optică medicală a pus umărul la organizarea turneelor noastre de fiecare dată când a fost nevoie.
Oferta Profi Optic conține de la ochelari de vedere, la lentile de contact și ochelari de soare. Punctul lor forte sunt ochelarii cu lentile progresive heliomate, iar atunci când îi porți, vezi clar indiferent unde privești și ești protejat 100% de UV.

Mulțumim, Profi Optic !
partener din aprilie 2019

Magazin Încălțăminte Mihai

La Magazin Încălțăminte Mihai găsiți încălțăminte din piele naturală, gamă diversificată și cel mai bun raport calitate-preț!
Vă așteaptă în magazinul lor, unde veți găsi, de asemenea și încălțăminte marca SKECHERS. Sunt în continuă căutare și colaborare cu producători din țară, dar și din străinătate, așa că ai toate motivele să rămâi conectat cu pagina lor de facebook sau să le faci din când în când o vizită.

partener din mai 2021

Alma Catering

Alma Catering este una dintre cele mai bune echipe din Iaşi care oferă servicii de catering - Alma Catering - s-a lansat în 2004. Acum are deja 17 ani de experienţă.
Clienţii sunt pe primul loc în ordinea priorităţilor lor şi încercă să le satisfacă toate dorinţele prin seriozitate şi flexibilitate. Materia primă şi ingredientele pe care le folosesc sunt întotdeauna cele mai bune şi proaspete din piaţa ieşeană. Deoarece printre clienţi sunt şi numeroase grădiniţe din Iaşi şi after-school-uri, atenţia lor e de 10 ori mai mare în prepararea mâncărurilor, pentru că doresc să asigure cele mai sănătoase produse pentru copii și nu numai.

Mulțumim, Alma Catering !
partener din mai 2021

Lavanda Laurei

Lavanda Laurei s-a dedicat ajutării oamenilor prinși în agitația de zi cu zi spre o viață mai placută prin metode naturale: produse pregătite cu drag, din lavandă.
Natura ne-a oferit tot ce avem nevoie, trebuie doar o descoperim. Credem că o lume mai liniștita și lipsită de stres ne-ar face să fim mai toleranți, iar acesta este un ideal pe care îl pot atinge cu ajutorul naturii. Lavanda atrage atenția, nu prin extravaganța florilor sale, ci prin mireasma ei specifică.
Susține o afacere de familie prin achiziționarea produselor din magazinul online sau cel fizic din Iași.

Mulțumim, Lavanda Laurei !
partener din mai 2019

THC Brewery

Daca doriti sa achizitionati produsele baieților de la THC Brewery, le găsiți în două noi locatii: Meat Concept Store, pentru ca atunci cand alegi ce-i mai bun de pus pe gratar, ar trebui si ceva pe masura de pus in pahare. Iar daca iti vine pofta de o bere facuta bine la ore indecente, îi gasiti si la Red Market Nicolina(vis-a-vis de Lidl) cu program Non-Stop. Desigur ca sunt prezenti in continuare si la Băcănia Nouă in Pacurari, alaturi de alte beri craft romanesti. In toate locatiile de mai sus berea sta permanent la rece!

Mulțumim, THC Brewery !
partener din iulie 2021

Beer Barn

Din dragoste și respect pentru o bere bună, Beer Barn au decis să deschidă acest concept store online, dedicat berii artizanale. De acum berea bună este la un click distanță! Livrează în Iași și în toată țara.

Mulțumim, Beer Barn !
partener din iulie 2021